Ramazanska cestitka banner2 mali

Ostvarite niz pogodnosti u BBI Banci i „Zovite na slatku“

Ostvarite niz pogodnosti u BBI Banci i „Zovite na slatku“
06 Mar
2017

Sa sloganom „Zovite na slatku“ Bosna Bank International (BBI) pokrenula je  1. marta  novu akciju finansiranja za rješavanje potreba svake porodice bilo da je to finansiranje kupovine, izgradnje ili adaptacije “krova nad glavom” ili pak kupovina automobila, bijele tehnike, te finansiranje obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih i drugih vrsta usluga.

BBI posebno naglašava svoja povoljna finansiranja otkupa skupih kredita u drugim finansijskim institucijama. Ova ponuda finansiranja BBI banke uključuje niže profitne stope, već od 3,33 posto, veće iznose i duže rokove otplate, fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

-          „BBI banka je uvijek na usluzi klijentima i želi im pružiti vrhunski kvalitet usluge. Nova akcija finansiranja „Zovite na slatku“ pripremljena je na način da  rješi potrebe svake porodice na najbolji mogući način. Cilj nam je da naši klijenti budu zadovoljni i da nakon uspješno kupljene kuće, stana, adaptiranog doma, kupljenog automobila ili novog televizora zovu na slatku svoje najdraže. Kako smo mi banka koja drži do  moralnih principa građanima BiH koji imaju potrebu za sredstvima savjetujemo da se prije zaduživanja posavjetuju sa finansijskim stručnjacima.“ – kazao je o novoj akciji Amel Kovačević, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke.

Iz Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke dodaju:

-          „Osoblje BBI banke rado će svima dati odgovore kako da  kućni budžet usklade s potrebama i mogućnostima. Spremni smo za sve građane, bez obzira da li su naši klijenti ili ne, dati korisne savjete, matematički im izračunati koliko im se određeno finansiranje, ili investiranje u kuću ili stan isplate i kako bi i koliko mogli uštedjeti“.

Za one kojima je potrebna gotovina, BBI banka nudi finansiranje do 70 hiljada KM bez hipoteke i police osiguranja, a uz aktivaciju  paketa proizvoda otvorene su mogućnosti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti.

Za detaljnije informacije o ovoj akciji posjetite web stranicu banke: www.bbi.ba, nazovite besplatni info telefon 0800 200 20 ili posjetite vama najbližu poslovnicu BBI Banke.

Označeno

Zadnje vijesti

Maj 27, 2017

Nakon 24 godine: Ezan se oglasio sa obnovljene Ali-begove džamije u Žepču

ŽEPČE, 27.MAJ- Trzanska mahala u Žepču…
Maj 27, 2017

Radno otvorenje – proklanjavanje džamije u Oberhausenu

U subotu, 13.05.2017. god., poslije…
Maj 27, 2017

Zajedno sa džematlijama Srebrenice pred ramazan

U posjeti Srebrenici i Potočarima, u…
Maj 27, 2017

Kur'an – direktna veza sa Gospodarom i smiraj svake žene

Izuzetno iskustvo je svjedočiti Večeri…
Maj 27, 2017

Livno: Slatko čašćenje u svim džamijama povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Aktivistice Udruženja žena Medžlisa IZ…
Maj 26, 2017

Saopćenje: Rijaset zabrinut viješću o rušenju vjerskog objekta u Zemunu

Rijaset Islamske zajednica u BiH…
Maj 26, 2017

Ramazanska poruka reisu-l-uleme Huseina ef. Kavazovića

Sarajevo, 26. maj 2017. (MINA) –…
Maj 26, 2017

Fadili Dedić najpotrebnija je hrana

Fadila Dedić, 46-godišnja samohrana…
Maj 26, 2017

VIDEO: Šta je islamski kalendar?

"Po Takvimu Rijaseta Islamske…
Maj 26, 2017

Dova u mjesecu Ramazanu

Rukopis ovosedmične kolumne je…

bbi magazin

bbi magazin