Printaj ovu stranu

Obavještenje za pretplatnike Preporoda

Autor: April 01, 2020 0

Obavještavamo cijenjene pretplatnike Preporoda da nismo u mogućnosti dostavljati štampano izdanje naše novine pretplatnicima izvan Bosne i Hercegovine počev od 1. aprila 2020. godine.

Ova mjera je privremenog karaktera, a posljedica je restriktivnih mjera uzrokovanih pandemijom virusa Covid 19 zbog čega je obustavljena distribucija svih novina i časopisa kopnenim i avionskim putem. 
Kako bismo našim pretplatnicima omogućili kontinuitet čitanja Preporoda, svim pretplatnicima izvan Bosne i Hercegovine bit će omogućen pristup digitalnom izdanju Preporoda.
Ovim putem pozivamo cijenjene pretplatnike Preporoda da kontaktiraju službu pretplate Preporoda radi preuzimanja kodova za besplatni pristup digitalnom Preporodu. Samo je potrebno je da zahtjev za pristup digitalnom Preporodu sa svojim pretplatničkim podacima dostavite na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti pristupne podatke.

Zahvaljujemo se na razumijevanju uz nadu da ćemo u najskorije vrijeme biti u mogućnosti da nastavimo redovnu distribuciju.

Redakcija Preporoda