50godina.jpg
digitalbanner-naslovna7.jpg
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 57

Danas sam imao priliku da posjedim s jednim posebnim insanom, mr. Semirom Imamovićem koji polaže u Sarajevu ispit iz hifza pred Komisijom Rijaseta.

Dragi čitaoče, ukoliko si od onih koji uče ili slušaju Kur'an, znajte da Allah vas je odabrao između miliona drugih ljudi, i zato morate biti svjesni veličine te blagodati.

Knjiga „Architecture and Society: Some Lessons on Muslim Architecture from India“ (Arhitektura i društvo: Nekoliko poruka o muslimanskoj arhitekturi u Indiji) autora prof. dr. Omera Spahića je zbog svoje izuzetne naučne i kulturne vrijednosti dobila nagradu „National Best Book Award 2015“ u Maleziji.

Udruženje „Svitanje“ iz Sarajeva (članica AKOS-a) je u periodu od 22.-30. avgusta organizovalo humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora i torbi za povratničku djecu prvenstveno u istočnoj Bosni, ali i u ostalim dijelovima naše zemlje.

UG „Svitanje“ iz Sarajeva je u periodu od 22.-30. avgusta organizovalo humanitarnu akciju prikupljanja i podjele školskog pribora i torbi za povratničku djecu prvenstveno u istočnoj Bosni, ali i u ostalim dijelovima naše zemlje.

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine