50godina.jpg
digitalbanner-naslovna7.jpg

Humanitarna akcija „BiH za Siriju“ će trajati do 6. oktobra

Autor: Septembar 29, 2017 0

U humanitarnoj akciji „BiH za narod Sirije“ sakupljaju se sljedeći artikli: brašno, ulje, tjestenine, džemovi i dječije pelene

Muftijstvo sarajevsko u suradnji s humanitarnom organizacijom ''Emmaus'' ovih dana organizira akciju prikupljanja humanitarne pomoći za narod Sirije. Akcija se organizira na području svih medžlisa i džemata Muftiluka sarajevskog.  Planirano je da akcija traje od 22. do 30. septembra 2017. godine, međutim zbog zahtjeva sa terena akcija će biti produžena do 06. oktobra 2017. godine. „Ovom prilikom još jednom pozivamo sve ljude dobre volje, fizička i pravna lica da uzmu učešća u ovoj akciji“, poručili su iz Muftijstva sarajaveskog.

U humanitarnoj akciji „BiH za narod Sirije“ sakupljaju se sljedeći artikli: brašno, ulje, tjestenine, džemovi i dječije pelene. Proizvodi moraju biti isključivo domaćeg porijekla. U ovoj akciji možete učestvovati na više načina: doniranjem nekog od navedenih artikala u neku od džamija na području Muftiluka sarajevskog; kupovinom nekog od navedenih artikala u poslovnim jedinicama Binga, (Vogošća, Bare, Hadžići, Otoka i Stup) te odlaganje računa u posebnu kutiju na kojoj će biti naglašen naziv akcije ''Bosna za narod Sirije''; uplatom novčanih priloga na neki od žiro računa HO MFS Emmaus ili putem paypala na email „Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.“ i pozivom na broj 090 291 093 donirat ćete 2KM.

 

© 2017 Preporod All Rights Reserved. Implemented by HudHudPro - Video produkcija