digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Hereke: Tepisi & Staze & Lusteri

Firma „Angel Group“ d.o.o. na području Bosne i Hercegovine posluje od 2004. godine. Roba koju nabavlja i distribuira dolazi direktno iz vlastite fabrike u Istanbulu, u kojoj je proizvodnja otpočela sa radom daleke 1975. godine.

"Vrlo nam je bitno da naši cijenjeni kupci znaju da prilikom kupovine u našim prodajnim objektima kupuju robu iz prve ruke. Roba iz fabrike u Istanbulu odlazi u mnoge zemlje, od kojih izdvajamo Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbejdžan i Rusiju. Također, ponosni smo da naše proizvode možete pronaći i u evropskim zemljama kao što su Hrvatska, Srbija, Slovenija, Njemačka i mnoge druge. Što se tiče teritorije Bosne i Hercegovine, naša ponuda je dospjela na svaki njen dio. Pored tepiha, deka, staza, jorgana i jastuka, koji su za kućnu upotrebu, u našem asortimanu nalaze se i džamijski tepisi i lusteri koji se razlikuju po svom dizajnu i kvaliteti. Upravo su ti tepisi i lusteri ukrasili većinu džamija u gradovima i selima Bosne i Hercegovine, te s ponosom ističimo brojku od 394 džamije koje smo opremili" za Preporod kažu vlasnici Kompanije. 

U toku je posebna ramazanska i proljetna pogodnost kupovine u prodajnim objektima kompanije Angel Group. Za više informacije posjetite prodajni centar na adresi Zvornička 27 u Sarajevu. Možete se javiti i na broj telefona 033/521-413 kao i na e-mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i dobiti dodatne informacije.

Za još informacija i detalja posjetite web adresu na sljedećem linku.

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine