digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Vindija vrhunskim halal proizvodima otvara nova tržišta

Autor: Novembar 14, 2016 0

Poslovni sistem Vindija jedan je od vodećih prema broju Halal certifikata u regiji, zbog čega je interes za njegovim proizvodima iskazalo i tržište koje čini više od 1,5 milijarde ljudi

Najsavremenije znanstvene i stručne spoznaje i vještine u proizvodnji novih prehrambenih namirnica poslovni sustav Vindija kontinuirano primjenjuje već desetljećima. Upravo kako bi ispunila visoke standarde današnjeg tržišta, vrlo zahtjevnog po pitanju kvalitete namirnica i njihovog sigurnog porijekla, Vindija je dio svoje proizvodnje podvrgnula zahtjevnom certificiranju Halal kvalitete.

Jedna od vodećih prehrambenih kompanija prema broju Halal certifikata u regiji koja je ovim standardima podvrgnula gotovo cjelokupnu lepezu svog asortimana, Vindija je u Opatiji od 2. do 4. studenog 2016. sudjelovala u obilježavanju Svjetskog Halal dana (World Halal Day 2016). Mnogobrojnim zastupnicima iz Turske, Singapura, Indije, Malezije, Kine, Južne Koreje, Kuvajta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, Katara i drugih zemalja predstavila je široki asortiman i vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

„Kupci koji traže Halal proizvode čine jednu od najbrže rastućih grupa potrošača, a Halal certifikat prilika je za ulazak na nova svjetska tržišta te veći iskorak i pojačano pozicioniranje na postojećima. Vindija već godinama posluje u korak s trendovima, a izazovi nas posebno motiviraju, pa je tako i naša pekarnica Latica prva s Halal certifikatom u Hrvatskoj. Ponosna sam što Vindijine proizvode možemo predstaviti na Halal danima te sam uvjerena kako će njihovu kvalitetu prepoznati i mnogi posjetitelji“, tom je prigodom istaknula direktorica marketinga Vindije Dubravka Drk Mravlinčić.

 

Povezani tekst

 

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine