digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Portal Akos.ba dostupan na Google play store-u

Autor: E.S. Avgust 27, 2015 0

Mobilna aplikacija poznatog portala Akos.ba za Android je lansirana preko Google Play Store-a gdje je korisnici mogu besplatno preuzeti

 Putem mobilne aplikacije Akos.ba za uređaje koji koriste Android operativni sistem, korisnici će moći lakše i jednostavnije pratiti sadržaje na najposjećenijem portalu edukativnog karaktera u našoj zemlji akos.ba. Aplikacija je napravljena da bude jednostavna za korištenje i sa korisničkim interfejsom da olakša pregled i čitanje članaka sa portala. Aplikacija se može besplatno preuzeti sa Google Play Store na pametne telefone i tablete koji koriste Android.

"U toku je promocija aplikacije i dosadašnje povratne informacije od korisnika su izuzetno pozitivne. U planu je izrada i mobilne aplikacije za iOS za iPhone putem koje ćemo povećati broj korisnika koji prate naš portal putem telefona kao i aplikacije za Windows Phone. Portal Akos.ba postoji već skoro pet godina i tokom vremena je stekao reputaciju pouzdanog izvora informacija.Portal promoviše univerzalne ljudske vrijednosti kroz prizmu islamskog svjetonazore te afirmiše pozitivne ekonomske trendove kroz pomociju Kupujmo domaće i Kupujmo halal proizvode", kazao je Sanadin Voloder, urednik portala. 

AKOS.ba APLIKACIJA

 

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine